Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçına hazırlıklarınıyor

Beşiktaş, önümüzdeki perşembe günü Dinamo Kiev ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmana serbest ısınma ve pas çalışmalarıyla başlayan siyah – beyazlılar bir süre beşe iki çalıştı. Daha sonra dar alan çalışmaları yapan oyuncular, önce yarım sahada ardından tam sahada taktik maçı yaptı. Ekip duran top organizasyonları ve şut çalışmasıyla idmanı tamamladı.

Tedavisi Avustralya’da devam eden Ersan Gülüm’ün yanı sıra hafif sakatlığı olan İbrahim Toraman ve Hakan Arıkan ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Quaresma antrenmana katılmadı. Nihat Kahveci ise takımdan ayrı yaptığı koşuyla çalışmalarına devam etti.

Beşiktaş, yarın saat 15.00’te özel bir uçakla Kiev’e gidecek ve karşılaşma öncesi son idmanını saat 19.30’da maçın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda yapacak.

Teknik Direktör Bernd Schuster ise saat 19.15’te bir basın toplantısı düzenleyecek.

CİHAN

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]