Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

80 Türk işadamı Harkiv’de mahsur kaldı

Ukrayna’nın doğusundaki Harkiv şehrine bir hafta önce bir fuara katılmak için gelen iş adamları Türkiye’ye dönüş yolunda iki gündür uçamıyor. 20 Aralık 2010 sabah saat 04’te bir otele yerleştirilen iş adamlarının yurda ne zaman döneceği halen kesinlik kazanmadı.

Havalimanında mahsur kalan İzmir Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyesi Vasfi Çakıroğlu, yaptığı açıklamada ek sefer konulmadan sorunun çözülemeyeceğini, herkesin planı programı olduğunu, verdikleri randevularda ciddi aksamalar olduğunu söyledi. Çakıroğlu, fuar kapsamında iki ülke arasında başarılı iş ilişkileri kurulduğunu, iş adamlarının çeşitli anlaşmalara imza atıldığını ifade etti.

80 iş adamının içinde Çorum Vali Yardımcısı Hüseyin İçten de bulunuyor.

Öte yandan Pegasus uçak seferlerinin aksamasında kötü hava koşullarının da etkisi olduğunu belirtti. İş adamları ise acil olarak ek sefer düzenlenmesini istiyor. 80 kişilik kafileden acil bir sorunu olan bir iş adamı dışında heyetten ayrılan olmadı.

Havayolu şirketi müşteri hizmetleri yetkilileri ise iş adamlarının toplu olarak nakil edilemeyeceğini, isteyen yolcuların uçuşlarını bu akşamki veya istedikleri bir başka bir tarihteki uçuşa aldırabileceklerini veya bilet ücretlerinin kesintisiz iade edebileceklerini bildirdi.

Yunus Erdoğdu Kiev Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]