Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Timoşenko: Gürcistan gibi olmamak için sakin olun

Yeni iktidar tarafından serbest bırakılan ve akabinde tedavi olmak için Almanya’ya giden eski Ukrayna Başbakan Yuliya Timoşenko, 2008’deki Gürcistan’ın durumuna düşmemek için halkı sağduyulu davranmaya çağırdı.

Newsweek dergisine konuşan Yuliya Timoşenko: “Bizim ana silahımız; emin oluşumuz, sakin ve sağduyulu olmaktır. Bizim toprak bütünlüğümüzü kimsenin ihlal etmeye hakkı yok. Rusya şu anda kendi saldırgan tutumuna karşı bizden de saldırı cevabı bekliyor. Böyle yaptığımız zaman hemen kaybederiz, aynı 2008’de Gürcistan’da olduğu gibi.” dedi.

Demokratik ülkelerden Ukrayna ile Rusya’yı baş başa bırakmamalarını isteyen Timoşenko, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’ya karşı yapacağı saldırının tüm dünyayı ilgilendireceğini söyledi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]