Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da cumhurbaşkanlığı seçim süreci yarın başlıyor

Ukrayna Merkez Seçim Komisyonu Başkanı Mihail Ohendovskiy, cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin yarından itibaren adaylık başvurularının alınnmasıyla başlayacağını belirtti.

Mihail Ohendevskiy, “25 Mayıs’ta erken cumhurbaşkanlığı yapılması kararı alınması akabinde bütün çalışmalarımızı buna yoğunlaştırdık. Seçim komisyonu mesaiye başladı. Bütün komisyon üyeleri üzerindeki sorumluluğun farkında. Komisyon olarak Ukrayna halkına uluslararası seçim standartlarına göre ve Ukrayna kanunlarına uygun seçimleri gerçekleştirmeyi garanti ediyoruz.” dedi.

Bu arada ‘Meydan’ olayları esnasında eylemciler Merkez Seçim Komisyonu üyelerinin de değişikliğini istiyordu. Fakat henüz bu konuda bir adım atılmadı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]