Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Banvit, kritik Kiev deplasmanında

Beko Basketbol Ligi’nin lideri Banvit, ULEB Avrupa Kupası M Grubu’nda Ukrayna temsilcisi Budivelnik ile deplasmanda karşılaşacak.

Banvit’in, M Grubu’ndaki beşinci karşılaşması, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Palats Sportu’da bugün (12 Şubat) TSİ saat 19.00′da başlayacak.

Ev sahibi takım Budivelnik, dün karşılaşmanın yapılacağı Palats Sportu salonunda Banvit maçı hazırlıklarını tamamladı. Banvit, rakibiyle Bandırma’da yaptığı karşılaşmayı 92-85 kazanmıştı.

Budivelnik Kiev ile Banvit’in gurupta 2 galibiyeti bulunuyor. Banvit’in Avrupa Kupası’nda yola devam etmesi için karşılaşmayı kazanması gerekiyor.

M Grubu’nda: BANVİT, Budivelnik Kiev, Union Olimpia ve Hapoel Jarusalem takımları mücadele ediyor. Hapoel Jarusalem’in 3 galibiyetle zirvede bulunduğu grupta, Olimpia 1 galibiyetle son sırada yer alıyor.

Son hafta maçlarında Banvit, evinde Hapoel’i konuk edecek. Banvit önündeki iki maçı da kazanması halinde son 16 takım arasına kalacak.

Bu akşam saat 19.00’da oynanacak kritik mücadele, sportstv ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tarih: 12 Şubat

Saat: 19.00

Yer: Palats Sportu/Dvorets Sportu

Adres: Ploshad Sportivnaya 1., Kiev

Yayıncı kuruluş: Sports TV (Canlı)

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]