Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

12 Dev Adam, Ukrayna’daki 2015 Avrupa Şampiyonası’na direkt katılacak

Türkiye, Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA)’nın verdiği dört ‘Wild Card’ özel davetiyesinden birini aldı ve İspanya’da düzenlenecek 2014 Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Bogdan Tanjevic’in istifasının ardından henüz antrenör problemini çözemeyen 12 Dev Adam, bu davetiyeyle, Ukrayna’da gerçekleşecek 2015 Avrupa Şampiyonası’na da direkt katılma hakkını kazandı.

EuroBasket 2013’te başarısız bir performans sergileyen ve 2014 Dünya Şampiyonası’na katılım için gerekli vizeyi elde edemeyen A Milli Basketbol Takımı’mız, İspanya biletini FIBA’dan aldı.

Türkiye, FIBA Yönetim Kurulu’nun Barcelona’da yaptığı toplantının ardından, ‘Wild Card’ almayı başaran 4 ülkeden biri oldu ve 30 Ağustos’ta İspanya’da düzenlenecek şölende mücadele etmeye hak kazandı.

FIBA, Ay-Yıldızlıların yanı sıra; Brezilya, Finlandiya ve Yunanistan’ın da aynı kontenjanından turnuvaya katılmasını uygun gördü.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]