Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Eylemci diyor ki: Milleti değil kendi çocuklarını düşünüyorlar

Cihan Haber Ajansı (Cihan) Kiev muhabiri çatışma ortamında eylemcilerin nabzını tutmaya devam ediyor.

Olay yerinde elindeki değnekle demirlere vurarak ses çıkartan bir eylemci Cihan’a eyleme niçin katıldığını şu şekilde açıkladı; “Benim şahsi kanaatim, şimdilik eylemler bu şeklide devam edecek. Cumhurbaşkanı, bakanlar, milletvekilleri, ilk önce halkını ve kendi insanını düşüneceği yerde kendi akraba ve çocuklarını makamlarını düşünüyor. Sadece kendi çıkarlarına ve işlerine gayret ediyorlar. Bu iktidarı değiştireceğiz ülkemizi 10-15 yıl içinde inşa edeceğiz ve Avrupa Birliği’ne gireceğiz. Çocuklarımız mükemmel bir dünyada yaşacak.”

Eylemciler sıfırın altında 11 derecede (hissedilen eksi 18 derece) çöp kutularında yaktıkları ateş başında ısınıyor. Eylemcilerin morallerinin yüksek olduğu görüldü.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]