Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yanukoviç, muhalefetle 3 saat görüştü tek kelime açıklama yok

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in, parlamentoda temsil edilen muhalif partilerin liderlere yaptığı ülkeyi krizden çıkarma çağrısı karşılık buldu.

Yanukoviç, eylemcilerin kuşatması altındaki Cumhurbaşkanlığı İdaresi’nde; Anavatan Bloğu (cezaevindeki eski Başbakan Yuliya Timoşenko’nun siyasi hareketi) liderleri Arseniy Yatsenük, aşırı milliyetçi olarak bilinen Özgürlük (Svoboda) Hareketi lideri Oleg Tyagnıbok ve Reform için Ukrayna Demokratik Birliği (UDAR-‘darbe’) lideri Vitaliy Kliçko ile bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen Yanukoviç ve muhalefet görüşmesinde; iktidar ve muhalefetin uzlaşmasına yönelik çalışma grubunun başı Milli Güvenlik Konseyi Sekreteri Andrey Klüyev, Cumhurbaşkanı Danışmanı Andriy Portnov ve Adalet Bakanı Yelena Lukaş da hazır bulundu.

Görüşmeye gelen muhalefet liderlerinin sivil kıyafetli, kravatsız ve kazaklı olmaları ise dikkat çekti.

3 saati aşan görüşmeye ilişkin tek kelime resmi açıklama gelmedi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]