Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’deki Türk Öğrenciler KPİ de ki; ‘Çorba Günü’ etkinliğine davetli

Kiev Politeknik Enstitüsü KPİ Öğrenci Meclisi (Ukraynalı öğrenciler) ve KPİ Türkiye temsilciliğinin ortak organizasyonu olarak, Kiev’de eğitim gören öğrenciler için ‘Çorba Günü ‘ etkinliği düzenlenecek.

Kiev’deki bütün Türk Öğrencilerin davetli olduğu KPİ’de ki etkinlikte konuklara Borş ve Mercimek çorbası ikram edilecek.

Ukraynalı 1000 öğrenci (Fakülte, bölüm ve sınıf liderleri) katılımı ve Kiev’de ki Bütün Türk Öğrencilerin katılımı ile son günlerde öğrenciler arasında kulaktan kulağa dolaşan asılsız ırkçı saldırı olaylarının aksine dostluk ve birlik mesajı verilecektir.

Etkinliğe ayrıca; destek veren İş Adamları veya Dernekleri, Ukrayna Basın Yayın organları, Türk Basın mensupları, katılımları beklenmekte.

Organizasyonda Kiev’de Eğitim gören Öğrenci Birliklerinin ve Liderlerinin Türkçe ve Rusça olarak öğrencilere hitap edecek.

Çorba gününe; KPİ, NAU, KİSİ, KNLU, MAUP, Avrupa Üniversitesi, Şevçenko Üniversitesi ve diğer üniversitelerdeki Türk öğrencilerin katılması bekleniyor.

Bu organizasyona katılım tamamen ücretiz olup, amacı sadece birlikteliği ve kaynaşmayı sağlamak olup kişi ve kuruluşların dolaylı veya direk tanıtımı olmadan Türk öğrencilerin ortak çıkarlarının korunması hedeflenmektedir.

Güvenliğin KPİ Emniyet Amirliği aracılığı ile sağlanacağı belirtildi.


İLETİŞİM İÇİN BİLGİLER:

İrtibat: KPİ Rektör Asistanı ve Türkiye Temsilcisi Ömer Cihan Çıkın

Tel: +38 (063) 290 15 38

Tarih: 6 Aralık Cuma Günü

Saat: 14.00-17.00

Yer: Bodrum Sultan Sofrası (Avlusu)

Adres:
Viborskaya 6, Kiev (KPİ Bünyesi’nde)

 

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – www.ukraynahaber.com.ua

 

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları www.ukraynahaber.com.ua’a aittir. Hiçbir surette haber ve fotoğrafın tamamı veya bir kısmı izin almadan ve aktif link vermeden kullanılamaz.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]