Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Kiev’deki Türkler, bayram namazını fuar merkezinde kıldı

Kurban Bayramı, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de de coşku ile kutlanıyor. Kiev’deki gurbetçiler, bayram namazını kiraladıkları Ukrayna Fuar Merkezi’nde kıldı.

Gurbetçiler iş dünyasının buluşma noktası olan, Ukrayna Fuar Merkezi namaz kılmaya uygun hale getirdi. Bayram vaazının akabinde 700’e yakın kişi namazlarını eda etti. Teşrik tekbirleri getiren gurbetçiler daha sonra kesim yerlerine hareket etti.

Kiev İslam Enstitüsü Hocası Fatih Akdeniz namazdan sonra yaptığı açılamada; “Biz dinimizi yaşamak istersek dünyanın neresinde olursa olsun, yollar bulunuyor, namaz kılınacak yerler bulunuyor. Bayramlar bayram oluyor,yeter ki insanlarda bir irade olsun, insanlar istesin. Bugün yine burada bunu yaşadık.” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]