Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Cihan, denizde can pazarını görüntüledi

Riva açıklarında karaya oturan kum çıkarma gemisindeki mürettebat kurtarılırken can pazarı yaşandı. Mürettebattan biri kurtarma çalışmaları sırasında suya düştü. Uzun süre dalgalarla boğuşan şahıs, Kıyı Emniyeti ekiplerince kurtarıldı.

Anafarta isimli koster kepçe Riva açıklarında karaya oturdu. Telsizle yardım istenmesi üzerine bölgeye kurtarma botları sevk edildi. Kurtarma çalışmaları sırasında mürettebattan bir kişi suya düştü. Şahıs, uzun süre dalgalarla boğuştu. Denize atılan can simidine tutunan şahıs, halatlarla Kıyı Emniyeti botuna alındı. Yaşanan olay, kıyıda bekleyenlere de büyük panik yaşattı.

Çalışmalar sonucu kurtarılan mürettebat kıyıya alındı. Jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemi alarak çalışmalara katıldı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]