Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

SERBEST TİCARET ANLAŞMASI 2016’DA İMZALANACAK

Ukrayna ile Türkiye arasında ikili ekonomik ve yatırım işbirliğinin geliştirilmesini teşvik ederek çeşitlendirmek, karşılıklı ticaret hacmini artırmak, ulaştırma, telekomünikasyon ve sanayi altyapısının geliştirilmesi amacıyla 2016 yılı sonuna kadar serbest ticaret anlaşması imzalanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko başkanlığında Türkiye ile Ukrayna arasında yapılacak 5. Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen stratejik oturum akabinde Erdoğan ve Poroşenko toplantının sonuçlarına ilişkin Ortak Deklarasyon’u imzaladı.

İki ülke lideri tarafından 9 Mart’ta Türkiye ile Ukrayna arasında imzalanan anlaşmaya göre
İmzalanan anlaşmaya göre, Serbest Ticaret Anlaşması müzakereleri esnasında çifte vergilendirmenin önlenmesi için ise ayrıca çalışmalar yapılacak.

İki ülkenin jeopolitik konumunu avantaja çevirmek bakımından uluslararası konteynır trafiğinde arttırmak için işbirliği geliştirilecek.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]