Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Eğemen Bağış Ukrayna’ya geliyor

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nin Yalta Şehri’ndeki gerçekleşen 10’uncu Yalta Avrupa Stratejisi (YES) toplantısına katılacak.

Bugün Trabzon’da katılacağı etkinlikler akabinde Ukrayna’ya gelmesi beklenen Eğemen Bağış, temaslarına Yalta Avrupa Stratejisi 10. Yıllık Konferansı Gala yemeğine katılarak başlayacak.

Yalta’daki tarihi Livadiya Sarayı’nda; “Değişen Dünyada Değişen Ukrayna: Başarının Unsurları” başlığı altında toplanan 10’uncu YES’e, 20 ülkeden 250’nin üzerinde siyaset, iş, toplum ve medya temsilcisi katılacak.

Etkinliğin açılış töreni; Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ve konuk Litvanya Cumhurbaşkanı Dalia Grybauskaite’nin katılımıyla gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yılki YES toplantısının onur konuğu; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmuştu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]