Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] UFO’lar yeryüzünde neden en çok Erzurum’u ziyaret ediyor?

Ukraynalı bir gökbilimci yeryüzünde UFO’ların en çok Erzurum’u ziyaret ettiğini söyledi. Ukrayna’nın güneydoğusundaki Donetsk Şehri’nde Kurumsal Java Web Yazılımcısı olarak çalışan Mimar Aslan’ın tren yolculuğunda karşılaştığı gökbilimci ile tanışmasını ve aralarında geçen diyalogu www.ukraynahaber.com.ua sitesine anlattı.

Mimar Aslan; “Trende gizemli bir hali olan yolcu bana Ukrayna’ya hangi ülkeden geldiğimi sordu. Türkiye deyince, Ufolog olduğunu iddia eden şahıs etrafındakilerle konuşmayı bıraktı ve özellikle bana yöneldi. Bana saygısı ve ilgisi birden bine çıktı.” dedi.

Mimar Aslan, kimliğini çevresindekilerden ısrarla gizli tutan esrarengiz şahsın kendisine yeryüzünde Ufolarınen çok uğradığı şehrin Erzurum olduğunu söylediğini bildirdi.

“ERZURUMLULAR SOĞUK İKLİME SAHİP SICAKKANLI İNSANLAR”
Mimar Aslan ufoloğ ile arasında geçen diyalogu şu şekilde aktardı: “Ufolog bana, ‘Türkiye’de Erzurum diye bir şehir var. İşte oraya ufolar ve uzaylılar çok sık gelirler.’ Ben biraz gülümseyerek ufuloga dedim ki yahu orası devamlı kar-kış. Günlük güneşlik Antalya varken uzaylıların orada ne işi var? Ufulog dedi ki ‘Uzaylılar soğuk iklime sahip sıcakkanlı insanlar ile temas kurmayı severler’ İşte bu yüzden Ufolojide Erzurum çok özel bir yerdir. Erzurum’da bir tepe var orası çok önemli. Orada su bile tersine akar. Arabalar yokuş yukarı kendiliğinden hareket eder dedi.’ Bir bilim araştırmacısından ciddi ciddi bu sözleri duyduktan sonra hayretle şaşırdım. Vay be meğersem neler oluyormuş ta haberimiz yok dedim.”

Mimar Aslan, Uzay bilimci kendisine; “Erzurum’da bir tepe var çok önemli bir yer. Erzurum insanı da görünmeyen varlıklara çok alışık bir topluluk” dediğini ifade etti.

Mimar Aslan; “Şahıs bana çevremde koruyucu melekler olduğunu onları gördüğünü söyledi ve içimden geçenleri bazı şeyleri de anında bana söylediğinde ürperdim doğrusu.” diye konuştu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]