Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY, Kiev-İstanbul arasında 119 dolara uçuyor

Türk Hava Yolları (THY),  İstanbul’dan Ukrayna’nın başkenti Kiev’e ekonomik fiyatlara uçurmaya devam ediyor.

THY’den yapılan açıklamada, İstanbul-Kiev arasında karşılıklı seferlerde bilet fiyatlarının her şey dâhil 99 eurodan başladığı bildirildi.

Ayrıca bugünden itibaren, Kiev çıkışlı her şey dâhil gidiş-dönüş biletler; İstanbul’a 119 dolar, Avrupa’ya 299 dolar ve Amerika’ya ise 599 dolardan başlayan fiyatlardan satılmaya başlanıldı.

Açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin biletlerini, 13 Eylül – 05 Ekim 2013 tarihleri arasında, alması gerektiği belirtildi. Söz konusu fiyatların, THY’nin resmi web sitesinde (www.thy.com) geçerli olduğu ifade edildi. Kampanya dâhilinde seyahat etmek isteyenlerin ise uçuşlarını, 01 Kasım 2013 ile 13 Şubat 2014 tarihleri arası planlanması istendi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]