Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu’nu Ukrayna kazandı

Sivas Belediyesi’nce BBP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen 5. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu’nu Ukrayna Takımı kazandı.

Sivas Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun işbirliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sivas Valiliği, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), Spor Genel Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen bisiklet turunun kapanış ve ödül töreni, Atatürk Kongre ve Etnografya
Müzesi bahçesinde yapıldı.

Törende, dereceye giren sporculara ve takımlara ödülleriyle kupaları, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Demirok, Hasan Çağlar ve diğer yetkililerce takdim edildi.

TAKIM KLASMANDA UKRAYNA BİRİNCİ OLDU
12’si yabancı 29 takımdan 153 sporcunun katılımıyla düzenlenen bisiklet turunda, takım klasmanında Ukrayna birinci, Cezayir ikinci ve Konya İl Özel İdare Takımı üçüncü oldu.

Genel klasmanda ise Ukrayna’dan Mykyta birinciliği, Cezayir’den Mansouri Abderahmane ikinciliği, Gürcistan’dan Hovhannisyan Hovhannes üçüncülüğü elde etti.

Sprint klasmanında Cezayir takımından Fellah Abelghanı birinci, aynı takımdan Amari Hichem ikinci ve Brisa takımından Sefa Bülbül üçüncü oldu.

Yokuş klasmanında ise Cezayir takımından Bechlaghem Abderahmane birinciliği, aynı takımdan Mansouri Abderahmane ikinciliği, Konya İl Özel İdare takımından Kürşat Mücahit Okka üçüncülüğü kazandı.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]