Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ravika Ukrayna ve Türkiye’de pazar payını arttıracak

Keskinoğlu Şirketler Grubu, 2005 yılında Ravika markasıyla girdiği zeytinyağı pazarındaki payını arttırmaya devam ediyor. Singapur’dan ABD’ye, Dubai’den Ukrayna’ya kadar 75 ülkeye ihracat yapan Ravika, Türkiye’deki yüzde 7’lik pazar payını da yıl sonuna kadar yüzde 9’a çıkarmayı hedefliyor.

Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, zeytinyağına ilginin her geçen gün arttığını belirterek, “İç piyasada satışların yükselmesi için fiyatlarımızı tüketicilerin alım seviyesinde tutuyor ve promosyon, tadım, tanıtım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda zeytinyağı şişelerine, zeytinyağlı yemek tarifi olan boyunluklar takarken markamızın bulunduğu ulusal ve yerel mağazalarda sürekli tadım aktiviteleri yapıyoruz. Tüketicilerin cam şişeye olan taleplerinin artması iç pazarda bu ürünlerimizin payını arttırırken ulusal kanallarda yayımlanan televizyon reklamlarımızla da tüketicilerimize, kaliteli zeytinyağının tarladan sofraya kadar öyküsünü anlattık.” dedi. Ravika olarak 2013 yılı sonuna kadar Türkiye’deki pazar paylarını yüzde 9’a yükseltmeyi hedeflediklerini aktaran Keskinoğlu, kişi başı zeytinyağı tüketiminin de 2 kg. seviyelerine ulaşacağını öngördüklerini dile getirdi.

Zeytinyağının dünyada hızla büyüyen bir pazar haline geldiğine dikkat çeken Keskinoğlu, Ravika markasıyla 75 ülkeye ihracat yaptıklarını, yurtdışında birçok global markayla rekabet eder hale geldiğini söyledi. İhracatın geliştirilmesi ve Ravika’nın tanıtılması için dünyanın birçok ülkesinde özel tanıtım haftaları düzenledikleri bilgisini verdi. Ravika, Singapur zeytinyağı pazarında birinci sırada yer alırken Malezya ve Suudi Arabistan’da ilk üç marka arasında bulunuyor.

İZMİR – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]