Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Rebrov: Rüştü’nün sakatlanması Beşiktaş için iyi olmadı

Bir zamanlar Fenerbahçe’de oynayan şimdilerde Dinamo Kiev’in yardımcı hocası olan Sergey Rebrov, Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı öncesinde Beşiktaş’ın durumunu değerlendirdi.

Ukrayna Beşiktaşlılar Derneği’nin davetine katılan Rebrov, “Beşiktaş geçen seneye göre bu sene daha faklı bir performans sergiliyor. Güçlü bir takım.” dedi.

Beşiktaş’ın zayıf yönlerini de değerlendiren Rebrov, “Kaleci Rüştü, yaşına rağmen çok iyi bir oyuncu. Kayserispor maçında sakatlanması ve kadro olmaması bir eksiklik takım için. Beşiktaş, bizi biliyor Dinamo Kiev de Beşiktaş’ı tanıyor. Artık oyun gösterecek neticeyi.” diye konuştu.

Kadroda yer alıp almayacağı henüz belli olmayan Guti içinse Ukraynalı hoca, “Guti’nin iyileşmesi ve kadroda yer alması tabii ki Beşiktaş için iyi bir durum. Ama Guti’nin oyuna nasıl bir katkısı olur onu bilemiyorum.” şeklinde konuştu.

DİNAMO KİEV’İN KONDİSYONU İYİ

Dinamo Kiev’in kondisyonunu değerlendiren Rebrov, şunları söyledi:

“Son karşılaşmaların hepsinde gayet iyi sonuçlar aldık. Avrupa Ligi’nde biraz puan düşüklüğümüz olmasına rağmen Beşiktaş karşısında iyi bir oyun sergileyeceğimize inanıyorum”

Maç sonucu ile ilgili tahminde bulunmaktan da kaçınan Rebrov, “Evimizde oynuyoruz gücümüzü göstereceğiz ve maçı kazanmak için çalışacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]