Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] THY, İstanbul-Kiev seferleri saat 14.00 itibariyle başlıyor

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de ağır kış şartları nedeniyle duran hava ulaşımının bugün yerel saat ile 14.00’den itibaren başlayacağı bildirildi. 23 Mart’ta tüm uçuşlara kapanan Uluslararası Borispol Havalimanı normal çalışma seyrine bugün dönmesi bekleniyor.

Türk Hava Yolları (THY) dün İstanbul’dan Kiev’e olan üç tarifeli seferinin yanı sıra bir de kargo uçuşunun elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal etmişti. THY personeli elverişiz hava koşullara bağlı oluşan aksaklığı gidermek için yoğun şekilde çalışıyor. Yapılan açıklamada tehir edilen uçuşlar nedeniyle mağdur olan yolcuların mağduriyetinin gün içerisinde giderileceği belirtildi.

Kiev’de 22 Mart’ta yerel saat ile 14.00’den itibaren aksamaya başlaşan hava trafiği birçok şirkete zor anlar yaşattı. Amatör kameralara yansıyan görüntülerde, Borispol Havalimanı’ndan meydanın karla kaplı olduğu ve yollarda temizlik çalışmalarının yapıldığı görüldü. İptal edilen Uluslararası Ukrayna Havayolları (MAU)’nin Kiev-Antalya seferi yolcusu ise kamerası ile şirket temsilcisinin zor anlarını kaydetti. Yolculara kendisini tanıtan şirket yetkili havalimanında kalmak isteyenlere yiyecek ve içecek verileceği, isteyenleri otelde ağırlayabileceklerini söyledi. Bazı yolcuların Kiev’e gitmek istemesi üzerine yetkili taksi veya otobüs ücretlerinin ödenmeyeceğini belirtti.

Hava koşulları nedeniyle çok sayıda sefer iptal edilmişti.

Yerel saat 13.00 itibariyle Kiev’de termometrelerin eksi 6 dereceyi gösteriyor. Bugün de Kiev’de kar yağışı ve tipi aralıksız devam edecek. Kiev’de fırtına nedeniyle ara sokaklarda kar kalınlığı yer yer 2 metreye kadar çıkarken, ana yollardaki kar kalınlığı ise 20 santimetreye ulaştı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]