Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

“Ukrayna’da milletvekillerinin amacı maddi çıkar elde etmek”

Ukrayna’da iktidardaki Bölgeler Partisi (PR) milletvekili Vladimir Makeyev, ‘Radio Liberty’ye verdiği demeçte Ukrayna’da iktidarı isteyenlerin amaçlarının maddi çıkar elde etmek olduğunu söyledi.

Vladimir Makeyev verdiği röportajda; “Size şu temin ediyorum ki, iktidar partisinde yer almak için çılgın bir sıra mevcut. Hem de bunlar en fakir, en sıradan kimseler değiller. Çoktandır parlamentodayım ve bu konudaki nüansları iyi biliyorum. İktidarda olmak, aynı zamanda maddi olarak insana çok şey veriyor: dokunulmazlık, kırmızı pasaport, kendi çıkarların için lobi faaliyetleri ve daha bir çok imkân sağlıyor.” dedi.

Cezaevinde bulunan eski Başbakan Yuliya Timoşenko’nun başına gelenleri bu hırsa bağlayan parlamenter Makayev, Timoşenko’nun gittikçe daha çok paraya sahip olmak için riske girdiğini ve sonunda da yandığını iddia etti.

Milletvekili Makayev, Timoşenko’nun parti arkadaşlarının liderlerinin hapiste olmasına fazla aldırmadıklarını, hepsinin bu sene Ekim ayında yapılacak seçimlerde barajı geçip parlamentoya girme derdinde olduğunu ileri sürdü.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]