Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Otel havuzunda boğulan Ukraynalı küçük Emir hayatını kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesinde 2 hafta önce kaldığı otelin havuzunda boğulan Ukraynalı çocuk hayata tutunamadı.

Ukrayna’dan Türkiye’ye tatile gelen Ruslan- Emine Karasov çiftinin 6 yaşındaki oğulları kaldıkları otelin havuzda yüzerken boğuldu. Küçük Emir Karasanov’u boğulduktan sonra havuzdan çıkaran sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Emir Karasanov daha sonra Özel Side Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. 15 gündür Side Özel Anadolu Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan küçük Emir’in hayata tutunamadığı ifade edildi. Emir Karasanov, cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN | ANTALYA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]