Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

123 Alo İş Danışma hattı

Bir bilişim şirketi olan Miskdovidka, Ukrayna’nın büyük şehirlerinde İş Danışma 123 hattını işletiyor.

Söz konusu hat; Kiev, Donetsk, Dnioropetrovsk, Harkiv, Lviv, Odesa sakinleri haftanın her günü, 24 saat aralıksız çalışıyor. Söz konusu 123 hattını ev telefonlarından ücretsiz olarak arayarak istedikleri konuları yardım sorulabiliyor.

İş Danışma 123’ten sadece, benzer danışma hatlarından öğrenilmesi mümkün sıradan bilgiler değil, tüketim malları, hizmetler, Ukrayna’daki kurumlar ve olaylar hakkında bilgi alınabiliyor.

Ayrıca taksi çağırmak, restoranlarda ve otellerde yer ayırtmak, demiryolu bileti, çiçek, hediyelik sipariş etmek mümkün olduğu bildirildi.

Danışma hattının Ukrayna vatandaşları ve Ukrayna’da bulunan yabancılar için ücretsiz olduğu belirtildi.

www.ukraynahaber.com.ua

 

 

YASAL UYARI:Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları, wwwUkraynaHaber.com’a aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı aktif link verilerek alıntılanabilir.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]