Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY, Dnepropetrovsk seferlerine tekrar başlıyor

Türk Hava Yolları’nın (THY) Ukrayna’daki iç karışıklık nedeniyle iptal ettiği, Dnepropetrovsk seferlerine 18 Eylül’den itibaren yeninden başlayacağını duyurdu.

THY, resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama şöyle:

“Dünya genelinde en fazla ülkeye uçan ve son dört yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları Avrupa’daki etkin pozisyonunu artırmaya devam ederek Dnepropetrovsk/ Ukrayna seferlerine tekrar başlıyor. 22 Temmuz 2014’ten bu yana yapılamayan İstanbul- Dnepropetrovsk seferleri, 18 Eylül 2014 itibariyle hafta da 5 gün olmak üzere karşılıklı tekrar başlıyor.”

Dnepropetrovsk’ye ait tarifeli uçuş saatleri;

Uçuş No

Günler

Kalkış Saati

Varış Saati

TK435

Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar

IST

12:50

14:40

DNK

TK436

Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar

DNK

15:35

17:35

IST

*Tüm saatler lokaldir.

Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

 

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]