Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Fethullah Gülen’den 21 Aralık açıklaması!

Fethullah Gülen, Mayaların 21 Aralık 2012’de dünyanın sonuna geleceği kehanetine dair açıklama yaptı.

Gülen, Herkul.org internet sitesinden yaptığı açıklamasında, kıyametten kaçışın olmayacağına dikkat çekerek, 21 Aralık iddialarını ortaya atanlara sert bir yanıt verdi.

Gülen, “Rusya ‘da insanlar yerin altına tüneller kazıyor, içeriye giriyorlar. Her yer paramparça olacak sen içine girsen ne olur, dışında kalsan ne olur” dedi.

Kıyametin ne zaman kopacağını bilmenin mümkün olmadığını da vurgulayan Gülen, “Birisi bir yalan attı ortaya ‘Aralık ayının bilmem neresinde ne olacak’ diye. Ne kadar meşgul oldu insanlar. Doğruysa; ‘Rusya’da insanlar yerin altına tüneller kazıyor, içeriye giriyorlar.’ dediler.  Her yer paramparça olacak sen içine girsen ne olur, dışında kalsan ne olur.” diye konuştu.

“KIYAMETİN NE ZAMAN KOPACAĞINI ALLAH BİLİR”
Gülen, kıyamet gününün sadece Allah tarafından bilinebileceğinin de altını çizerek,

“Ben hep Cenab-ı Hak’tan diliyorum ki, ‘Kıyameti koparacağın zaman beni bir yerde tut da bir de öyle kâinat çapında senin azametli tasarrufatını bir temaşa edeyim.” Gelse ne olur, isterse şimdi gelsin” ifadesini kullandı.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]