Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kazakistan’dan Cihan’a ‘en büyük’ ödül

Kazakistan Editörler Kulübü, Cihan Haber Ajansı’nın( Cihan) Astana Temsilciliği’ni ‘Avrasya Altın Kalemi’ ödülüne layık gördü.

Başkent Astana’daki Medya Merkezi’nde düzenlenen törende Kazakistan Editörler Kulübü, ülkede faaliyet gösteren ‘en iyi basın- yayın’ kuruluşlarını ödüllendirdi. Kulübün en büyük ödülü olan ‘Avrasya Altın Kalemi’ madalyasını Cihan’ın Kazakistan Temsilcisi Doğan Yıldız, Kazakistan Editörler Kulübü Başkanı Kenjebolat Joldabayev’in elinden aldı.

Joldabayev ödül töreninde yaptığı konuşmada geleneksel olarak beş yıldır düzenlenen bu etkinliğe, ilk olarak bu yıl Kazakistan’da faaliyet gösteren yabancı basın- yayın kuruluşlarını da dahil ettiklerini kaydetti. Joldabayev, Kazakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından aday gösterilen Cihan’ın, ödül alamsında büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Joldabayev, Cihan’ın ülkesinin yurtdışında tanıtılmasına büyük katkı sağladığının altını çizdi.
Temsilci Doğan Yıldız ise yurtdışında ilk olarak kendilerine layık görülen ödülden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Törene katılan Kazakistan Bilgi ve Arşivler Komitesi Başkanı Bolat Kalyanbekov, ülke medyasının modern teknolojik alt yapıya sahip Medya Merkezi’nde hizmet verdiğini söyledi.
Tören kapsamında ülkedeki bazı medya kuruluşlarına ve gazetecilere çeşitli ödüller takdim edildi.

DOĞAN YILDIZ | ASTANA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]