Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalı bilim adamları: 21 Aralık’ta kıyamet gibi kar gelecek

Ukrayna’daki bilim adamları ve meteoroloji uzmanları, halkı Maya Takvimi’nin bittiği 21 Aralık’taki sözde kıyamete değil yaklaşan yeni yıl bayramı hazırlıklarını yapmaya çağırdı.

Ukraynalı bilim adamlar 21 Aralık dünyanın sonu gelecek haberlerini yersiz buldu. Fizik ve matematik alanında Prof. Vazira Martazinovaya yaptığı açıklamada; kısa vadeli tahminlere göre yakın zamanda herhangi bir doğal afet beklentisi içinde olmadıklarını belirtti.

Vatandaşların paniğe kapılmaması gerektiğini söyleyen Prof. Vazira Martazinovaya, Ukraynalıları 21-22 Aralık’ta beklenen soğuk hava dalgasına hazırlanmalarını tavsiyesinde bulundu.

Bunun yanı sıra Ukrayna Hava Tahmin Merkezi de dünyanın sonunu 21 Aralık’ta beklenmediğini duyurdu.

Ukrayna Hava Tahmin Merkezinin Müdürü Nikolay Kulbida dünyanın sonunu getirebilecek hiçbir kötü hava alameti görmediklerini belirtti. Kulbida, Ukrayna’da 21 Aralık’ta ve sonrasında hava şartlarının mevsim normallerinde seyretmesini beklendiklerini söyledi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]