Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalı öğrenciler Nilüfer 10. Spor Şenlikleri’ne katıldı

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Nilüfer Kent Konseyi’nin katkılarıyla gerçekleştirdiği Nilüfer 10. Spor Şenliği tamamlandı.

Bir ay süren ve 126 okuldan yaklaşık 13 bin öğrencinin katılımıyla yapılan şenliğin kapanışı nedeniyle Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri’nde bir tören düzenlendi.

Şenliklerinin her yıl Nilüfer’e ayrı bir renk kattığını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bir ay boyunca 20 branşta müsabakalara katılan çocuklarımız, sporun en güzel değerlerini, eğlenerek yarışmayı, kazanmayı-kaybetmeyi ama her durumda centilmenliği, kardeşliği-paylaşmayı öğrendiler.” dedi.

Bu yıl 7 ülke ve 13 belediyeden katılımın olduğunu anlatan Bozbey, Bulgaristan’dan Triaditsa, Ardino, Kırcaali, Romanya’dan Brialla, Azarbaycan’dan Nizami, Letonya’dan Kekava, Ukrayna’dan Nikolayev, Kosova’dan Peja’ya kadar gelen konukların şenliğe renk kattığını söyledi.

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya da. şenliklerin çocukları spora teşvik etme konusunda önemli bir işlevi yerine getirdiğini vurguladı. Çocukların gösterileriyle renklenen şenliğin kapanış töreninin ardından Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde düzenlenen kokteylde de katılımcılara belgeleri verildi.

Ensar Tuna  Alatürk – Türkiye – Bursa – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]