Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerTurizm

Çin’den yabancılara vize kolaylığı

Pekin yönetimi, ülkede 72 saatten az kalacak yabancılara vize serbestisi getireceğini açıkladı.

Pekin (Beijing) Belediye Başkan Yardımcısı Ding Xiangyang, Dünya Turizm Kentleri Federasyonu’nun Pekin Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, ülkede 72 saatten az kalan yabancılara vize serbestisi tanınacağını söyledi. Ding, bu politikanın ne zaman ve hangi ülkelere uygulanacağını ise açıklamadı.

Çin Uluslararası Radyosu’nun haberine göre, bu politika sayesinde, daha fazla yabancı turist Pekin’i ziyaret edecek. Haberde, Pekin’e gelen yabancı turist sayısının şu an yılda 5 milyon olduğu kaydedildi. Habere göre, söz konusu politikanın uygulanmasından sonra, başkente gelen turist sayısının üç yıldan az bir süre içinde iki kat artarak, 10 milyona çıkması hedefleniyor.

OSMAN EROL | PEKİN – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]