Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’de kum yüklü kamyon troleybüsün üzerine devrildi: 19 yaralı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yokuş aşağı inen kum yüklü kamyon, virajı alamayarak troleybüsün üzerine devrildi. Facianın eşiğinden dönülen kazada 10’u çocuk toplam 19 kişi yaralandı. Yan yatan kamyondaki kum troleybüsün içine doldu.

Olay sırasında troleybüste bulunan Vadim Şevçenko isimli emekli memur, Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) kaza anını anlattı. Şevçenko; “Kamyon yukarıdan hızla geldi. Kum yükünün kaymasıyla devrildi ve troleybüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kum troleybüsün içine doldu. Hemen, Olağanüstü Haller Servisi’ni aradım daha sonra yaralıları kurtarmaya çalıştım. İçeride çok sayıda çocuk vardı. Onları çıkarttım. Böyle şiddetli bir kazada kimsenin ölmemesi bir mucize.” dedi.

Olay yerine anında çok sayıda ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri ise kamyondan yola akan mazotu suyla yıkayarak muhtemel bir yangının önünü aldı.

Hafif veya orta şiddetli yaralılar çeşitli hastanelere sevke edildi. Olay yerine gelen psikologlar ise kazadan etkilene çocuklara ve kazazedelere psikolojik destek verdi. Kaza sonrasında caddede trafik uzun süre durdu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]