Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkmenistan’ın taşıma ve transit koridoru rolü Aşkabat’ta konuşulacak

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta, ülkenin taşıma ve transit koridorlarındaki rolü üst düzey uluslararası konferansta konuşulacak.

Konferans, uluslararası işbirliğini ve sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak maksadıyla, 03-04 Eylül’de Aşkabat’ta gerçekleşecek.

Konferansın organizatörlüğü; Türkmenistan Dışişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletler, Avrupa Ekonomik Komisyonu, Türkmenistan Karayolu Ulaştırma Bakanlığı, Asya ve Pasifik Ekonomik ve Sosyal Komisyonu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Örgütü (AGİT), Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) ve TRACECA tarafından yapılacak.

Türkmenistan ev sahipliğinde yapılacak ulaştırma koridorları konferansında; ürünlerin uygun maliyete etkin bir şekilde taşınması, Türkmenistan’ın Asya ile Avrupa arasındaki stratejik konumu, Kuzey ve Güney’i birleştirecek; Türkmenistan’ın, Kazakistan ve İran’ı birbirine bağlayan demiryolu ağının, Türkmen bölümünün yapımı, bölgesel ulaştırma projelerinin hayat geçirilmesi konuları ele alınacak.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]