Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Büyükelçi Meriç’in bayram mesajı

Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Ahmet Bülent Meriç, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kiev Büyükelçiliği’nin resmi internet sitesinde de (kiev.be.mfa.gov.tr) yer alan kutlama mesajını sizlerle paylaşıyoruz.

“Ukrayna’da yaşayan değerli vatandaşlarım,

Geçmişten günümüze, içerisinde pek çok güzel değerleri barındıran Kurban Bayramı ile buluşacak olmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız. Dini vecibelerimizi yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve din kardeşlerimize selamlarımızı, hayır dualarımız ile birlikte gönderiyoruz. Onları şimdiden kutluyoruz.

Saygıdeğer vatandaşlarım,

Bayramlar, modern yaşam neticesi maalesef giderek yitirdiğimiz sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi ulusal değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına ve tek yürek hissetmemize vesile olan müstesna zaman dilimleridir. Aynı zamanda Bayramlar, gündelik hayatın yoğun koşuşturması içerisinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olup durup düşünmesine, kısır çekişmelerden ve anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşarak çevresindekileri fark etmesinin akrabalık, arkadaşlık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine imkan sağlayan özel günlerdir.

Saygıdeğer vatandaşlarım,

Önümüzdeki Kurban Bayramı’nı aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmek için bir vesile olarak görelim. Geçmişin muhasebesini yapalım. Kazanımlarımız için Allah’a şükretmeyi unutmayalım. Muhtaç olanlara yardım elimizi uzatalım. Kırgınlıkları unutarak birbirimizi kucaklayalım.

Hepimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Bayram geçirmeniz dileğiyle selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]