Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna istihbaratı Lotu Guli çetesinin bir üyesini yakaladı

Lotu Guli çetesinin üyeleri tek tek yakalanıyor.

Ağustos ayında Antalya’da öldürülen Azerbaycan’ın en acımasız suç örgütü elebaşlarından birisi olarak bilinen “Lotu Guli” lakaplı Nadir Salifov’un çetesinin bir üyesi Ukrayna’da yakalandı.

Ukrayna İstihbarat Teşkilatı (SBU), ülkenin batısındaki Lviv şehrinde ciddi suçlar işleyen çok uluslu bir organize suç grubunun bir üyesini yakaladı.

Özel servisin görevlileri, Güney Kafkasya’daki bir ülkeden daha önce hüküm giymiş bir kişinin yasadışı yollarla Lviv bölgesine geldiğine dair bilgi aldı.

Zorla para toplayan şahıs “Lotu Guli” olarak bilinen uluslararası suç örgütünün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiği tespit edilmesi akabinde yakalanarak Lviv’de adalete teslim edildi.

“Lotu Guli” lakaplı Nadir Salifov, Ağustos ayında Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelin restoranında birlikte yemek yediği kişi tarafından başından silahla vurularak öldürülmüştü.

Azerbaycan mafyası Ukrayna’daki Gülencilere savaş açtı

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]