Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Advocaat Rusya’dan gitti ama temmuz maaşını istiyor

Rusya Milli Futbol Takımı’nı eski teknik direktörü Dick Advocaat, Rusya Futbol Federasyonu’ndan (RFS) Temmuz maaşını istedi. Temmuz ayı için Advocaat 300 bin euro talep ediyor.

Rusya Milli Futbol Takımı ile 15 Temmuza kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı Dick Advocaat, RFS’den bir aylık maaşını istiyor.

Hollandalı hocayı suçlayan RFS Geçici Başkanı Nikita Simonyan ise “Rusya ile sözleşmesi sona ermeden Advocaat başka takıma imza attı. Bu, kurallara aykırı bir davranış. Alacakları için mahkemeye başvurabilir.” diye konuştu. Simonyan bu anlaşmadan dolayı Advocaat’ı mahkemeye verebileceklerini, hatta UEFA ve FIFA’ya da şikayet edebileceklerini söyledi.

Hollandalı hoca Dick Advocaat, 2012- Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi turnuva sonrasında Rusya milli takımından ayrılacağını dile getirmişti. Advocaat, Rusya’nın turnuvadan elenmesinin ardında PSV Eindhoven takımıyla anlaştı.

ABDURRAHMAN KAMBUROĞLU | MOSKOVA -CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]