Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yazmayı sevenlerin, sitesi açıldı: www.ruznet.com

Düşüncelerini, duygularını yazıp, özgürce yayımlaya bileceğin bir internet sitesi kuruldu. Herkes bu siteye üye olup, genel ahlak kavramları çerçevesinde konu bağımsız yazılar yazabilir.  Haziran 2012 başında kurulan siteye yazmayı ve okumayı sevenler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Site yöneticileri siteyi kuruş ana fikirlerini şöyle dile getirdi; “İnsanların kendisini ifade edebileceği, fikirlerini ve duygularını yazıya dökeceği açık ve özgür bir platforma ihtiyaçları olduğunu gördük ve bu siteyi kurduk.”

RUZNET.COM PROJESİ hakkında bilgi veren site kurucusu; “Sitenin hedefi, herkesin kazanacağı bir platform oluşturmak. Okuyucular bilgilenirken, yazanlar kazanıyor, tanınıyor ya da firmalarını dünyaya tanıtıyor. Her anlamda faydalı bir proje olduğuna inanıyoruz. Sizlerin de beş dakikasını ayırıp kaydolmanızı ve biran evvel yazılarınızı yayımlamanızı öneriyoruz. Makalelerin yanı sıra, faydalı video ve resimlerinizi de sınırsızca yayınlayabilirisiniz. Yazdıklarınız, bugünün yanı sıra, sonraki nesiller için de,  günümüz hakkında ciddi bir referans olacağı kanaatindeyiz.” dedi.   

2012 Haziran ayı itibari ile yayım hayatına başlamış yepyeni dinamik bir “Yazarlar Sitesi”, Ruznet.com şimdilik; Türkçe, Rusça, İngilizce dillerinde ve muhtelif konuların yazıların yer aldığı serbest kürsü niteliğinde.

Site zamanla değişik dünya dillerinde yazılara da yer vermeyi planlamakta. Sitenin amacı, dünyanın her yerinden insanların özgürce fikirlerini, düşüncelerini genel etik kuralları çerçevesinde yazabildikleri bir platform oluşturmaktır.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]