Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Asr-ı Fener Ukrayna’da

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 100 yıllık şanlı tarihini benzersiz fotoğraflar ve belgeler eşliğinde sunan Asr-ı Fener,Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Sezen tarafından derneğe kazandırılan eser, 1907 derneği Başkanı ayrıca Fenerbahçe yöneticilerinden Ali Koç tarafından Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Sezen‘e takdim edildi.

Eserde devlet arşivleri, özel arşivler, müzeler, kütüphaneler ve yabancı arşivlerdeki yüzlerce süreli yayın ve kitap incelenerek, Fenerbahçe Tarihiyle ilgili 50 bine yakın fotoğraf, tablo ve belge incelenerek büyük bir özenle hazırlanan Asr-ı Fener, Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği‘nde de yerini aldı.

Ukrayna Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Sezen teslim töreninde yaptığı açıklamada; her Fenerbahçelinin büyük bir gururla yad ettiği Fenerbahçe Tarihinin en iyi şekilde yansıtıldığı bu esere sahip olmaktan ötürü son derece mutlu olduklarını ve dernek lokalinde üyelerinin incelemesi için özenle muhafaza edeceklerini belirtti.

Sezen’in ardından söz alan Ali Koç, Asr-ı Fener’e gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirerek, eserin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan tüm Fenerbahçe Derneklerine teşekkürlerini iletti.

 

Kaynak: utiad.org

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]