Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık, şampiyonluk kemerlerini Ahbap’a 5000 Euro bağış yapana verecek

Almanya’da yaşayan ve muhalif görüşleriyle bilinen Avrupa Şampiyonu boksör Ünsal Arık, AKP'lilerin saldırısına uğramıştı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan ve iktidara muhalif görüşleriyle bilinen Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ahbap’a 5.000 Euro yatırana istediği kemerini yollayacağını söyledi.

“Türkiye’m için kariyerimi feda olsun”

Ünsal Arık, Bir çok yaptığım başka kampanyalar ve bağıştan sonra elinde kalan kemerler … 5000 Euro Ahbap’a yatırana istediği kemeri yollarım Türkiye’m için kariyerimi feda olsun” dedi.

AKP’liler saldırmıştı

Muhalif olması sebebiyle daha önce de Almanya’da bazı grupların saldırısına maruz kalan Arık, paylaştığı videoda, kendisine saldıranları “Bir dahaki sefere sadece çenenizi kırmayacağım” diye uyararak, şu ifadeleri kullandı:

“Bu yaptıklarınız bu gelici-geçici insanlar için değer mi bilmiyorum ama anlaşılan rahat yok sizden. Artık bir dahaki sefer sadece çenenizi değil bütün kemiklerinizi kıracağım. Allah ne hak ediyorsanız onu versin, utanın lan utanın. Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya ‘vatan haini’ demek, vicdansızca ve kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar? Gerçekten üzülüyorum artık.”

Arık’ın, aldığı darbelerden dolayı elini sık sık yüzüne götürdüğü, yüzünün bazı bölümlerinde hafif kızarıklıklar olduğu ve sol elinin kendisini savunmak amacıyla attığı yumruklardan dolayı kanadığı görüldü.

Boksör Ünsal Arık arkadan bıçaklandı

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]