Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Euro 2012 D Gurubu’nda matem var!

Bu akşam Kiev’de oynanacak Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012 D Gurubu karşılamalarından Fransa-İsveç maçı bir dakikalık saygı duruşu ile başlayacak.

Tüm oyuncular, taraftarlar, antrenörler ve gazeteciler 16 Haziran’da ölen 74 yaşındaki ünlü Fransız spor sunucusu Thierry Roland anacak.

Thierry Roland spor sunucusu olarak 50 yıl boyunca çalıştı ve 13 dünya futbol şampiyonasını canlı sundu.

En son Portekiz’de oynanan Euro 2004’da çalıştı. Planlandığı üzerine Thierry Roland Euro 2012’de de çalışacaktı ama sağlık problemlerinden dolayı katılamamıştı.

Yas havasının hâkim olduğu D Gurubu’ndaki İngiltere ile Ukrayna takımları da karşılaşmaya siyah yas kurdeleleriyle çıkacak.
Karşılaşma hazırlıkları yapan Ukrayna Milli Takımı’nın antrenörlerinden Andrey Balya annesini, İngiliz takımın forveti Danny Walback’in ise babası hayatını kaybetmişti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]