Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’ya 24 saat içerisinde 17 bin taraftar geldi

Ukrayna ve Polonya’nın müşterek düzenlediği Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’nin Ukrayna’daki karşılaşmalarını izlemek için son 24 saat içerisinde ülkeye 17 bin futbolsever ülkeye giriş yaptı.

Ukrayna Devlet Sınır Muhafaza’dan yapılan açıklamada, geçtiğimiz 24 saat içerisinde ülke sınırlarından 66 bin araçla 300 binin üzerinde kişinin Ukrayna’ya giriş yaptığı bildirildi. Ülkeye yabancı girişleri 8 Haziran’a göre 40 bin kişi, araç sayısında ise yaklaşık 10 bin artış kaydedildi.

Ukrayna’ya giren yaklaşık 300 bin kişiden sadece 17 bin kişinin şampiyona için geldiği kaydedildi.

Geçişlerin çoğunluğu karayollarından, tur şirketleri ve benzeri organize olmayan münferit guruplardan oluştu. Bununla birlikte 143 gurup halinde 7 binden fazla futbolsever toplu halde ülkeye giriş yaptı.

Ukrayna’da Euro 2012 karşılaşmaları Harkiv’deki Danimarka ile Hollanda maçı ile başlamıştı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]