Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Kiev’de, Euro2012’nin ikinci büyük taraftar bölgesi açıldı

Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’ye ev sahipliği yapan Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki taraftar bölgesi (fanzone) açıldı.

Çeşitli dans gösterileri ve şarkıların söylendiği etkinlik Ukrayna Milli Marşı’nın okunması ile başladı. Kiev Belediyesi yetkilileri orijinal iki adet Euro 2012 topunu taraftar üzerine şut çekti. Akabinde ise fişekler patlatıldı ve Ukrayna bayrakları renklerindeki uçan balonlar bırakıldı.

Kiev’deki Euro 2012’nin ikinci büyük taraftar bölgesi Sovyetlerin ünlü caddesi Hreşçatik üzerine kuruldu. Bessarab Pazarı’ndan ‘turuncu devrimin’ de yapıldığı Bağımsızlık Meydanı’na kadar olan 52 bin metre kareye alan üzerindeki taraftarlar çeşitli etkinlikler ile zaman geçirmeye başladı.

70 bin kişi kapasiteli taraftar alanında güvenlik yerleştirilen 59 kamera ile sağlanıyor. Taraftar bölgesinde maçlar canlı olarak üç dev ekranda yayımlanacak. Tüm taraftar bölgesinde satılabilecek tek alkollü içki ise bira olarak belirlendi. Vatandaşların taraftar bölgesine girişi ise ücretsiz olacak.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]