Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yanukoviç: Ukrayna içinde bir Avrupa inşa edeceğiz

İstanbul’da gerçekleşen Dünya Ekonomi Forumu’na katılan Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, ülkesi içerisinde bir Avrupa inşa edeceklerini söyledi.

Forumda ‘Avrupa Entegrasyonunun Geleceği’ konulu oturuma katılana Yanukoviç; “Avrupa Birliği’nin genişlemesi bir perspektiftir. Biz AB’nin de Ukrayna’nın bu perspektifinde olmasını istiyoruz. Yalnız hâlihazırda her iki tarafta da bir duraklama dönemi söz konusu. Biz bu duraklamayı değerlendirerek Ukrayna içerisinde bir Avrupa inşa edeceğiz.” dedi.

AB’nin genişlemesi yönünde sadece Ukrayna’nın değil, Türkiye’nin de engellediğini ifade eden Yanukoviç’in Avrupa’nın söz konusu politikasını eleştirdi.

Avrupa ile Ukrayna arasındaki ilişkilerde devam eden duraksamanın ülkesinin menfaatine olacağını belirten Yanukoviç, ülkesinin AB’nin verdiği bütün ev ödevlerini de yapacağını ifade etti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]