Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Putin’in “Kırım dosyasını” hazırlıyor

Önümüzdeki günlerde Rusya Federasyonu yeni eski başkanı V. Putin, Ukraynalı meslektaşı ile Kırım’da buluşmayı planlıyorlar.

Ukrayna hükümeti basın sözcüsü, iki ülke liderlerinin Moskova’daki görüşmeleri sırasında bu konuda anlaştıklarını bildirdi. Moskova’daki görüşmeler sırasında gaz alım anlaşmalarındaki sorunlar, Ukrayna’nın Hmelnitskiy Nükleer Santralinin 3. ve 4. reaktörlerinin inşası, AN-70 uçağının seri üretiminde Rusya’nın da yer alma arzusu gibi konular gündeme geldi.

Basın sözcülüğünün yayımladığı bildiride, “Taraflar bu ve bunun gibi işbirliğine yönelik projeleri yönetimler arası komisyona sunma noktasına gelmişlerdir. Gelecek toplantıda bunların gerçekleştirilmesi etabı başlayacaktır. Komisyonların toplantısı, nihai anlaşmaların imzalanması için liderin buluşmasının hemen öncesinde olacaktır” denildi.

Putin bu amaçla yakın bir zamanda Kırım’a gelmeyi planlıyor.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]