Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] Fethullah Gülen taşındı!

Fethullah Gülen Hocaefendi Amerika’da 13 senedir kaldığı şirin evinden iki aylığına ayrıldı. Tadilat sebebiyle kaldığı evin hemen yandaki büyük binaya taşındı.

Herkul.org adlı sitede ileride enstitü olarak vazife görmesi beklenen şimdiki misafirhaneden; Gülen’in ders salonunda dergi yazılarıyla alakalı çalışırken, misafir kaldığı binanın genel görünümünü içeren fotoğraflar paylaşıldı.

Bina önündeki cami avlularında görmeye alışık olduğumuz şadırvan fotoğrafı dikkat çekti.

Görüntüler ile birlikte her sabah aralıksız ders veremeye devam eden Fethullah Gülen’in son dersinden bir bölüm de yayınlandı.

4 dakikalık ders kaydında, birkaç mütevazı fotoğraf ile aşağıda meali verilen ayetle alâkalı bazı nükteleri yer aldı.

Derste, Hûd Sûresi’nin 86. ayetine ilişkin Gülen’in açıklamaları yer alıyor.

Hûd Sûresi’nin 86 ayeti mealen; “Eğer mü’min iseniz, Allah’ın helâlinden bıraktığı kâr, sizin için daha hayırlıdır. Ben sadece sizin iyiliğinizi düşünerek öğüt veriyorum, yoksa sizin üzerinizde bir bekçi değilim.”

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]