Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Dnipropetrovsklu ünlü işadamı öldürüldü

Dnipropetrovsklu birçok büyük işletmenin sahibi ünlü işadamı Gennadiy Akselrod öldürüldü. Evinin önünde aracındayken kendisine bisikletle yaklaşan katiller tarafından öldürülen Akselrod’un bu sırada yanında korumaları yoktu.

Evinin bahçesine girmek için demiryolundan geçmesi gereken Akselrod’un aracında ailesi de vardı. Bahçe kapısının girişinde bekleyen katiller önce aracın ön camına ateş etti. Fakat işadamını öldüremedi. Akselrod Karl Marks Caddesi boyunca kaçmaya başladı. Ancak ardından yetişen katiller bu sefer işlerini bitirdi.

Anlatılanlara göre katillerin bu iş için çok önceden hazırlandığı ortaya çıktı. Çok önceden mahalleye yerleşen bu kişiler yerli gibi algılanmaya başlandı. Ayrıca susturucu ile ateş ettikleri için komşular bile durumu fark etmedi.

Akselrod, dünyaca ünlü Yahudi Merkezi “Menora”nın fikir babası ve kurucusu olarak biliniyor. Ayrıca Dnipropetrovsk’ta Yakaterininska Caddesindeki, meçhul işadamı heykeli de onun görünüşünü canlandırıyordu.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]