Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna mahkemesi Rus Savunma Bakanlığı’na vergi cezası kesti

Sivastopol Mahkemesi şehirde konuşlanan Rusya’nın Karadeniz Filosu’na vergi borcundan dolayı 162 bin dolar vergi borcu cezası kesti.

Sivastopol Savcısının daha önce açtığı davayı Sivastopol İl İdare Mahkemesi, Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı aleyhine sonuçlandırdı.

Sivastopol Mahkemesi’nin kararıyla Rus Savunma Bakanlığı, Ukrayna hazinesine 1 milyon 296 bin hrivnya (162 bin dolar) yatırmak zorunda. Rus Savunma Bakanlığı ayrıca 1 milyon 178 bin hrivnya da (147 bin 250 dolar) KDV borcunu Ukrayna hazinesine ödemek zorunda.

Daha önce Sivastopol Valisi Valeri Saratov’un, Kırım’da konuşlanmış durumda olan Rus Karadeniz Filosu’nun operasyonlarının kente maliyetinin hesaplanması konusunda haklarını arayacakları yönündeki açıklamaları medyaya yansımıştı.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]