Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

Meridyen’den 23 Nisan Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu sene T.C. Kiev büyükelçiliği himayeleriyle Uluslararası Meridyen eğitim kurumunda kutlanacak.

T.C. Ukrayna Büyükelçisi Mehmet Samsar, elçilik mensupları, Türkiye’den gelen 9 kişilik bir misafir grubu, Kiev İl Eğitim Müdürü Vera Gorunova’nın katılacağı program 20 Nisan Cuma günü saat 15.00”de Meridyen’in ana binasında yapılacak.

Amerika’dan Rusya’ya, Türkiye’den Ukrayna’ya farklı kültürlerin folklor danslarından oluşan programda bu yıl 23 Nisan temalı, büyükelçiliğimizin organizasyonunda yapılan “Resim Yarışması” ödülleri de verilecek.

Çeşitli okulların katılımıyla Uluslararası Meridyen Okulunda 23 Nisan Programı düzenlenecek programda farklı kültürlerden öğrenciler milli kıyafetleri ile Türkiye, Ukrayna, Japonya, Almanya, Amerika, Vietnam, Nijerya, İtalya ve daha birçok farklı halk oyunlarını sergileyecek.

23 Nisan Çocuk Festivali program sonunda öğrencilere ve misafirlere açık “Türk Mutfağı” ile son bulacak.

Tarih; 20 Nisan 2012 Cuma Günü

Saat;  15.00

Yer;  Uluslararası Meridyen Okulu Kvitneviy Priulok 5/a

Tel;  +38044 463 50 03

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]