Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Sahte polisler Kiev’de düpedüz soygun yaptı

Sahte polisler Kiev’de güpegündüz 47 milyon dolarlık maddeyi adamdan gasp ettiler.

40 yaşlarında bir erkek Peçersk İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelip birkaç dakika önce üzerinden 14 kilogram bakır izotopu maddesinin gasp edildiğini bildirdi. Bu maddenin değerinin 47 milyon dolar olduğunu ifade etti. Bu vesileyle kamuoyu, yüksek teknolojilerde, tıpta kullanılan bu maddeden haberdar olmuş oldu. Özel konteynerlerde iki koli içinde bulunan maddeyi adam İvan Fedorov sokağında arabasına yerleştirmeye çalışırken, etrafında kendilerinin polis olduğunu söyleyen dört kişi beliriverdi. Güvenlik kuvvetlerine ait çeşitli kimlikler gösteren adamlar kolileri zorla alıp arabalarına yüklediler ve gazlayıp gittiler.

Olayın hemen ardından gerçek polisler gasp mahalline gittiler. Malı çalınan adam, doğru bir şekilde sahte polislerin arabasının markasını, rengini, plakasını hatırlayabildi. Ayrıca çalınan maddelerin bulunduğu kolilerin tarif etti.

Yarım saat geçmeden hırsızlar kıskıvrak yakalanmışlardı. Ardından iki hırsız daha… Hırsızların yaşları 41-24 arasındaydı. Kullandıkları araçlara el konuldu. Ancak polis, hırsızların nasıl ve neden 47 milyonluk adamı kurban seçtikleri konusunda açıklama yapmadılar.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]