Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev Büyükelçiliği’nden 23 Nisan resim yarışması düzenleyecek

Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliği, 23 Nisan Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde bir resim yarışması düzenleyecek.

Büyükelçiliğimizin duyurusunu sizlerle paylaşıyoruz:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal bayramlarından olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliği, Ukraynalı çocukların bu mutlu bayramı Türk çocuklarıyla beraber kutlamalarını arzu etmekte ve bu amaçla bir resim yarışması düzenlemektedir.

Ukrayna’da yaşayan 6-12 yaş arası tüm çocuklara açık olan yarışmanın teması “Türkiye’yi resimle anlat” olarak belirlenmiştir.

En geç 19 Nisan 2012 tarihine kadar Büyükelçiliğimize ulaştırılacak resimler arasından yapılacak elemede dereceye giren ilk üç öğrenciye çeşitli ödüller verilecektir.

Saygıyla duyurulur.

YARIŞMAYA İLİŞKİN BİLGİLER:

•          Yarışmaya katılacak resimler, “Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği, Arsenalna 18, 01901, Kiev” adresine posta yolu ile ya da elden ulaştırılabilecektir.

•          Yarışmacılar resimlerinin arka sayfalarına ad ve soyadlarını, doğum tarihlerini, okul adreslerini ve telefon numaralarını yazmalıdır.

•          Yarışmada, A4 ya da A3 boyutlarında her tür kâğıt kullanılabilir. Yarışmacılar yarışmaya en fazla 1 resimle katılabilirler.

•          Yapılan resimlerde kara kalem, pastel, kuru boya, sulu boya ve yağlı boya dışında herhangi bir malzeme kullanılmayacaktır.

•          Yarışma sonuçları basın – yayın organları ve Büyükelçiliğin internet sitesinden ilan edilecektir.

•          Ödül töreninin tarihi ve yeri yarışmacılara daha sonra bildirilecektir.

Ayrıntılı bilgi almak için:

[email protected]

044 281 07 50-51

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]