Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Erdoğan’ın ‘batmış’ dediği Bank Asya, Türkiye’nin en büyük 3 bankasından biri

Bank Asya’nın sermaye yeterlilik rasyosu, Basel Kriterleri’nin iki katından fazla ve Türkiye ortalamasının üzerinde olduğu açıklandı.

Basel Kriterleri’nde yüzde 8 olarak kabul edilen bir bankanın sermaye yeterlilik rasyosu oranı Bank Asya’da yüzde 17,35 olarak duyuruldu. Bugüne kadar bir tak müşterilerinin bile talebini geri çevirmediklerini vurgulayan Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, sermaye yeterliliğinde Türkiye’nin en büyük ilk 3 bankasından biri olduklarını söylemişti.

ERDOĞAN’IN ‘ZATEN BATMIŞ’ DEDİĞİ BANK ASYA’NIN SERMAYE YETERLİLİĞİ, KRİTERLERİN İKİ KATI

Hal böyle iken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün katıldığı TÜSİAD YİK toplantısında dile getirdiği ‘O banka zaten batmış’ ifadelerini kullanması şaşkınlıkla karşılandı.

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]