Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

Ercan Bekar; “TUİD’in yönetiminin yaptığı işlerden memnunum”

Türk Ukrayna İşadamları Derneği(TUİD) eski yönetim kurulu başkanı Ercan Bekar, TUİD Genel Merkezi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette kendisini TUİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Burak Pehlivan ve yönetim kurulu üyesi Ali Kunt karşıladı.

Aynı zamanda DEİK Ukrayna İşkonseyi başkanvekili ve Dünya Türk İş Konseyi Avrasya Yürütme Komitesi başkanvekili olan Ercan Bekar, ziyarette bu kurumlar ve kısa bir süre önce kurulan ve başkanlığını yaptığı Kırım merkezli Türk Ukrayna İşadamları Birliği(TUİB) ile ilgili bilgi verdi.

Ukrayna’daki ve Kırım’daki son ekonomik gelişmelerin de ele alındığı görüşmede, TUİB Başkanı Ercan Bekar, Türk Ukrayna İşadamları Derneği’nin mevcut, genç ve dinamik yönetiminin yaptığı işlerden memnuniyetini dile getirdi. Bekar, işi gereği Kırım’da bulunduğunu ve zamanının çok küçük bir bölümünü Kiev’de geçirdiği için TUİD’in etkinliklerine katılamadığını ancak son derece profesyonel ve başarılı bir site olan tuid web aracılığıyla gerçekleştirilen çalışmaları takip ettiğini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanvekili Burak Pehlivan, TUİD’e iki dönem başkanlık yapmış olan Ercan Bekar’ı burada görmekten mutlu olduklarını belirterek başladığı konuşmasında, eski başkanımıza derneğimize vermiş oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı müteşekkiriz dedi. Pehlivan, kendi üyelik belgesinde de imzası olan Ercan Bekar’ı mutlaka yeniden TUİD üyesi olarak görmek istediklerinin altını çizdi. TUİD başkanvekili “bizim Ukrayna’da yaşayan, iş yapan Tükler olarak ayrı gayri kalmak gibi lüksümüz olamaz, birlik ve beraberliğimizi korumak en önemli önceliğimiz olmalı” dedi. TUİD eski başkanı ve TUİB Başkanı olan Ercan Bekar’a Türk Ukrayna İşadamları Derneği’nin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi veren Pehlivan, Ukrayna Türk Toplumu ve Türk İşdünyasının son yıllardaki en büyük hayır projesi olan Odesa’nın en büyük ikinci yetimhanesinin tadilat ve teşrifat projesine Ercan Bekar’ın katkısının sembolik bir önemi olacağına dikkat çekti.

TUİD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kunt ise Mart seçimlerinde başka bir listede olmasına rağmen bugün burada olduğunu, kendisinin de önceliğinin her şeyden önce Ukrayna Türk Toplumu’nda birlik ve beraberliğin sağlanması olduğunu söyledi. Ali Kunt, bunun gerçekleşmesi için toplumda karşılıklı güven ortamının oluşturulmasının ve ufak tefek kırgınlıkların, küskünlüklerin geri plana atılmasının yeterli olacağını belirtti. Ali Kunt, eski başkanı burada görmekten mutlu olduklarını belirterek sözlerini tamamladı.

TUİD eski başkanı ve Kırım’da kurulan TUİB’in yönetim kurulu başkanı olan Ercan Bekar, Ukrayna’daki Türk işadamları örgütlerinin ortak gayesinin hiçbir çıkar gözetmeden Türk işadamlarına hizmet etmek olması gerektiğini ve bu noktada işadamı örgütlerinin yöneticilerinin maddi ve manevi fedakarlık yapmaktan çekinmemesi gerektiğinin altını çizdi. Bekar, Odesa’daki yardım projesine ise maddi katkıda bulunacağını ifade etti. TUİB Başkanı, burada kendisine gösterilen konukseverlikten dolayı, TUİD yönetimine müteşekkir olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

TUİD yönetim kurulu başkanvekili Burak Pehlivan ve TUİB başkanı Ercan Bekar, yönetim kurulu toplantısı nedeniyle Ukrayna dışında bulunduğu için ziyarette bulunamayan Türk Ukrayna İşadamları Derneği(TUİD) yönetim kurulu başkanı Cem Murat Aytaç’ın katılımıyla en kısa sürede tekrar görüşmek üzere sözleştiler.

HABER | TUİD WEB

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]