Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Büyükelçisi Samsar, güven mektubunu sundu

Türkiye’nin yeni Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’e güven mektubunu sundu.

Viktor Yanukoviç, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Samsar’ı makamında kabul etti. Görüşmede Türk-Ukrayna ilişkilerinin daha da geliştirilmesi üzerinde duruldu. Yanukoviç, Samsar’a yeni görevinde başarı diledi.

Ukrayna teamüllerine göre ülkeye yeni atanan büyükelçileri toplu kabul eden Yanukoviç, Samsar ile birlikte; İtalya Cumhuriyeti Elçisi Fabrizio Romano, Uganda Cumhuriyeti Elçisi Musa Ebuk, Panama Cumhuriyeti Elçisi Felicia Duşka Papadimitriu, Federal Demokratik Etiyopya Cumhuriyeti Elçisi Kasahun Dender Melese, Gine Cumhuriyeti Elçisi Mohamed Keita ve Ekvador Cumhuriyeti Elçisi Patricio Alberto Çavez Savala’nın da güven mektubunu kabul etti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]